Komplett systemlösning för e-tjänster!

De flesta organisationer har idag en ambition och strategi att digitalisera sin kundkommunikation. Dels för att sänka sina kostnader, stärka sitt varumärke, men också för att allt fler förväntar sig möjligheten till självservice. Ändå ser vi inte detta hända i någon större utsträckning. I en typisk organisation med hundratalet flöden, så är det oftast bara en handfull som är digitala.

Vi tror att det beror på att det är för dyrt och komplext att skapa e-tjänster. Inte för att det beror på att organisationer saknar ambitionen eller har bristande kundfokus. Nej, det finns helt enkelt inte tillräckligt med kraft och resurser för utveckling och förvaltning.

Som lösning på detta erbjuder vi nu e-Tjänst 2013 som är en komplett systemlösning som ger er möjlighet att enklare, snabbare och billigare skapa alla era e-tjänster och göra dom publika. Vi lanserar samtidigt en e-tjänstekatalog (med över 80 färdiga e-tjänster) från vilken e-tjänster enkelt kan laddas ned och publiceras med några få musklick!
Varför använda e-Tjänst 2013?


Det finns naturligtvis alternativ till e-Tjänst 2013 men de alternativen är kostsamma och komplexa att införa. Tack vare att administrationsverktyget i e-Tjänst 2013 både är snabbt och enkelt kan ni själva skapa e-tjänster som är lönsamma redan från dag ett!
Det finns inget annat verktyg som skapar e-tjänster så snabbt som e-Tjänst 2013. Sammantaget gör det att vi är unika på marknaden.

Fördelarna med e-Tjänst 2013 framför våra konkurrenter är:

  • Ingen kostnad för administrationsverktyget!
  • Ni får direkt tillgång till över 80 färdiga e-tjänster från vår etjänstekatalog.
  • Färdiga integrationer med verksamhets- och ärendehanteringssystem.
  • Inga kostnader för e-tjänster som ej publiceras.
  • Snabbhet, en ny e-tjänst skapas på några få minuter.
  • Inga tillkommande kostnader för ändrade formulär/blanketter.
  • Levereras med färdigt ramverk för presentation i befintlig webbplats.


Tydlig prismodell

Vår filosofi är att ni bara ska betala för det ni använder, det innebär att det är först när ni väljer att publicera e-tjänster på en webbplats som debitering av respektive e-tjänst startar. Vi använder dessutom inga bindningstider eller andra inlåsningar så det är enkelt att avbryta om resultatet, mot vår förmodan, inte skulle uppfylla era förväntningar.

För prisinformation kontakta oss!

För mer information och beställning av e-Tjänst 2013


Ring: 0910-395 00 eller maila oss på info@artvise.se så berättar vi mer.