Artvise logo

2017-09-20

Introduktionserbjudande på Document Automation Server

Introduktionserbjudande på Document Automation Server Artvise har satt ihop ett specialerbjudande på Document Automation Server tillsammans med Platina integrationspaket, vilket riktar sig till befintliga Platina-kunder. Document Automation Server säkrar på ett bra sätt upp dokumenthanteringen i Platina och lägger till användarvänliga funktioner direkt i Platinas gräsnsnitt.


KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.