Artvise logo

2017-09-20

Artvise uppgraderar Platina hos Ånge Kommun 

Artvise uppgraderar Platina hos Ånge Kommun Artvise har fått en order på uppgradering av Platina från version 3.1 till version 4.1 av Ånge Kommun, uppdraget kommer att genomföras under hösten. Artvise har en färdig process för uppgradering av Platina miljöer vilket normalt ligger till grund för samtliga uppgraderingsprojekt.


KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.