Artvise logo

2017-09-20

Artvise skapar ledningssystem åt Västerbottens Läns Landsting 

Artvise skapar ledningssystem åt Västerbottens Läns Landsting Artvise har fått en order på ett uppdrag att skapa ett ledningsystem inom Platina för Västerbottens Läns Landsting, lösningen kommer att styra dokumenthanteringen inom Platina samt publicera dokument till Landstingets intranät.

KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.