Artvise logo

2017-09-20

Artvise lanserar nyckelfärdig Sammanträdesportal 

Artvise lanserar nyckelfärdig Sammanträdesportal Artvise nya Sammanträdesportal levereras som en fristående webbapplikation som snabbt och enkelt kan implementeras i befintliga webbplatser. Sammanträdesportalen ger möjlighet att i ett användarvänligt gränssnitt läsa kallelser, protokoll och beslutsunderlag.

KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.