Artvise logo

2017-09-20

Artvise får order på supporttjänst från Järfälla kommun 

Artvise får order på supporttjänst från Järfälla kommun Artvise har tecknat avtal med Järfälla kommun på paketerad supportjänst för systemet Platina. Supporttjänsten innefattar bland annat en användarvänlig supportportal viket innebär att Järfälla kommun enkelt kan registrera, följa och komplettera supportärenden direkt via internet.

KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.