Artvise logo

2017-09-20

Klippans kommun väljer e-tjänstbyggare från

Klippans kommun väljer e-tjänstbyggare från Artvise för  e-tjänster Med hjälp av den nya e-tjänstebyggaren från Artvise kan Klippans kommun själva bygga egna e-tjänster och koppla dessa direkt till Platina eller andra verksamhetssystem. Artvise har med sin e-tjänstebyggare paketerat ett ramverk för att kostnadseffektivt publicera e-tjänster.

KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.