Artvise logo

2017-09-20

Ny version av Sammanträdesportalen 

Ingress...

Ny version av Sammanträdesportalen Artvise lanserar nu en ny förbättrad version av Sammanträdesportalen, den nya versionen är anpassad för skärmläsare och följer WCAG 2.0 AA standard och har utökad funktionalitet med bl.a möjlighet att själv styra utseendet, se vilka handlingar som redan publicerats, fritt sortera handlingar under varje ärende och generellt förbättrat gränssnitt vid publicering.

KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.