Artvise logo

2017-09-20

Artvise firar 5år!

Ingress...

Artvise firar 5år! IT-bolaget Artvise AB firar i år det faktum att företaget funnits i fem år. Bolaget inledde 2009 sin verksamhet med ett 100-procentigt fokus på konsulttjänster baserat på den unika expertkompetens på programvaran Platina som bolaget besitter, för att under senare år själva lansera nya och marknadsledande programvaror för e-tjänster och kundtjänst/kontaktcenter. – Det har varit en fantastisk resa så här långt. Vi har utvecklats positivt hela tiden och skapat en stabil plattform som nu gör det möjligt för oss att erbjuda oslagbara systemlösningar!, säger Lars Ögren, vd för Artvise AB.

KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.