Artvise logo

2017-09-20

Artvise lanserar nu version 1.4 av Artvise Kundtjänst! 

Ingress...

Artvise lanserar nu version 1.4 av Artvise Kundtjänst! Nu lanseras Artvise Kundtjänst v.1.4, den nya versionen gör Artvise Kundtjänst till det absolut bästa och effektivaste IT-stödet för kontaktcenter. Den nya versionen innehåller bland annat en helt ny funktion för att skapa s.k. dashboards som i realtid kan presentera översikter, dessutom ingår förbättrad hantering av checklistor samt flera andra viktiga nyheter som ger Artvise Kundtjänst en unik position på marknaden.

KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.