Artvise logo

2017-09-20

Artvise AB lanserar nu version 1.4 av Artvise e-Tjänst!

Ingress...

Artvise AB lanserar nu version 1.4 av Artvise e-Tjänst! I den nya versionen av Artvise e-Tjänst återfinns massor med nya spännande funktioner och förbättringar vilket placerar systemet i topp bland e-tjänsteplattformar på marknaden.En viktig funktion är bland annat stöd för att presentera e-tjänster med s.k. responsiv design vilket innebär att systemet stödjer e-tjänster för mobila enheter något som blivit allt viktigare eftersom en allt större andel av dom som nyttjar e-tjänster använder den typen av enheter. Nu finns även en mycket uppskattad funktion som ger möjlighet att skapa "enkla e-tjänster" vilket innebär att man kan publicera e-tjänster som presenteras i ett enda steg, användare behöver alltså inte gå flera steg för att skicka in en e-tjänst. En hel del funktioner har tillkommit för att förbättra och underlätta administrationen av e-tjänster, t.ex. har förbättrade möjligheter att kopiera kontroller mellan flikar och mellan e-tjänster tillkommit.

KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.