Artvise logo

2017-09-20

Artvise på "Framtidens medborgarservice i kommun"! 

Ingress...

Artvise på "Framtidens medborgarservice i kommun"! Artvise deltar på konferensen "Framtidens medborgarservice i kommun - fokus kontaktcenter" som genomförs 1-2 december på Scandic Hasselbacken, Hazeliusbacken 20, Stockholm. Konferensen riktar sig till kundtjänstchefer, kontaktcenterchefer, chef för medborgarservice, ansvarig kundtjänst/medborgarservice, samt övrig personal som arbetar med kundtjänst och medborgarservicefrågor i kommuner. Länk till konferensprogrammet OBS! Kontakta oss och erhåll partnerkod som ger 20% rabatt på deltagaravgiften!

KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.