Artvise logo

2017-09-20

Artvise AB släpper ny version av Artvise Kundtjänst och lanserar Artvise Mobile! 

Ingress...

Artvise AB släpper ny version av Artvise Kundtjänst och lanserar Artvise Mobile! Den nya versionen av Artvise Kundtjänst innehåller en helt ny lösning för externa intressenter, Artvise Mobile, som stöds av ipad, iphone, android, etc. Artvise Mobile ger externa intressenter enkel åtkomst till alla sina ärenden (beroende på behörighet) via en app samt tillgång till kartstöd och vägbeskrivning.


KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.