Artvise logo

2017-09-20

Älmhults kommun väljer Artvise e-Tjänst! 

Ingress...

Älmhults kommun väljer Artvise e-Tjänst! Snart blir det enklare för Älmhults kommuns invånare att göra ansökningar eller ändra förskole-scheman. Kommunen har tecknat avtal med Artvise AB avseende e-tjänsteplattformen Artvise e-Tjänst, så att mer ska kunna göras elektroniskt med dator, surfplatta eller mobil.


KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.