Artvise logo

2017-09-20

Artvise AB lanserar nu Artvise Kundtjänst Näringsliv!

Artvise AB lanserar nu Artvise Kundtjänst Näringsliv! Tilläggsmodulen Artvise Kundtjänst Näringsliv är en ny modul som kan aktiveras i huvudsystemet Artvise Kundtjänst, den innehåller förutom CRM-funktioner även en kompletterande mobil-app som aktiveras inom programvarugruppen Artvise Mobile.


KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.