Artvise logo

2017-09-20

Oxelösunds kommun väljer Artvise Kundtjänst!

Oxelösunds kommun väljer Artvise Kundtjänst! Oxelösunds kommun startar sitt nya kommuncenter första december 2015, för att uppnå sina mål avseende effektiv ärendehantering genomförde kommunen en upphandling och valde Artvise Kundtjänst som var det system som uppfyllde utvärderingskriterierna bäst.


KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.