Artvise logo

2017-09-20

Artvise Kunddagar 2016!

Artvise Kunddagar 2016! Våra årliga kunddagar anordnades 20-21 april och i år höll vi till på Nalen i Stockholm. Tillsammans med våra kunder spenderade vi två dagar fyllda med kunskapsutbyte, inspirerande föreläsningar och nyheter från Artvise. Ett stort tack till alla kunder, medarbetare och föreläsare för alla glada miner och ert stora engagemang.

KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.