Artvise logo

2017-09-20

Artvise Kundtjänst till Söderhamns kommun! 

Artvise Kundtjänst till Söderhamns kommun! För att förbättra service och tillgänglighet arbetar Söderhamns kommun med att bygga upp en kundtjänst och för att kvalitetssäkra hanteringen av inkommande frågor/ärenden har kommunen avropat Artvise Kundtjänst som stödsystem för kundtjänst och dess verksamhet.

KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.