Artvise logo

2017-09-20

Träffa Artvise på konferensen "Medborgarservice i kommun"! 

Träffa Artvise på konferensen "Medborgarservice i kommun"! Artvise deltar på konferensen "Medborgarservice i kommun" som genomförs 27-28 september på Piperska Muren, Stockholm. Konferensen är årets mötesplats för dig som arbetar med medborgarservice och riktar sig till kundtjänstchefer, kontaktcenterchefer, chef för medborgarservice, samt övrig personal som arbetar med kundtjänst och medborgarservicefrågor i kommuner. OBS! Kontakta oss och erhåll partnerkod som ger 20% rabatt på deltagaravgiften!

KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.