Artvise logo

2017-09-20

Klippans kommun väljer Artvise Kontaktcenter!

Klippans kommun väljer Artvise Kontaktcenter! Klippans kommun har valt den nya kontaktcenterlösningen från Artvise. Genom att gå över till Artvise Kontaktcenter, där livekanaler (t.ex telefonsamtal, chat, etc.) blir integrerade med avancerad kundärendehantering, får man ökad effektivitet och flexibilitet.


KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.