Artvise logo

2017-09-20

Artvise får order från Kungsbacka kommun gällande Artvise Kundtjänst! 

Artvise får order från Kungsbacka kommun gällande Artvise Kundtjänst! Kungsbacka kommun har upphandlat ett ärendehanteringssystem för supportärenden som stötta Kommunen i arbetet med att bli effektivare, öppnare, mer mobila och dessutom skapa ett mer enhetligt arbetssätt i kommunen.


KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.