Artvise logo

2017-09-20

.Artvise får order från AB Dalatrafik på Artvise Kundtjänst! 

Artvise AB har levererar nu ärendehanteringssystemet Artvise Kundtjänst till AB Dalatrafik. Dalatrafik har letat efter ett system som skall vara enkelt att nå för kunder och medarbetare samt stödjer arbetet med ständiga förbättringar, efter utvärdering valdes systemet Artvise Kundtjänst.

KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.