Artvise logo

2017-10-31

Artvise får order från Värnamo kommun gällande Artvise Kundtjänst!

Värnamo kommun har avropat Artvise Kundtjänst som nytt systemstöd för kommunens kundtjänst från deras licenspartner.

Syftet med införandet av Artvise Kundtjänst är att Värnamo kommun ska få administrativt stöd för att underlätta kommunikationen med och förbättra servicen till medborgare, företag och andra intressenter samt för att effektivisera interna processer.

- Vi tycker att det är jätteroligt att Värnamo kommun har valt Artvise Kundtjänst och det är glädjande att se att allt fler kunder effektiviserar sina processer med Artvise Kundtjänst säger Lars Ögren, VD på Artvise AB.

KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.