Artvise logo

2018-01-16

Artvise Contact Center till Upplands Väsby kommun!

Upplands Väsby kommun har infört Artvise Contact Center i kommunens kundtjänst, sedan tidigare använder kommunen Artvise som kundärendehanteringssystem, med Artvise Contact Center får man en sammanhållen och komplett lösning även för telefoni.

För att handläggarna inte skulle behöva använda flera olika system vid kundkontakter och ärendehantering valde Upplands Väsby kommun, i samband med införande av nytt system för telefonväxel, att införa Artvise Contact Center som systemlösning för handläggare i kommunens kundtjänst. Med Artvise Contact Center får kommunen marknadens modernaste IT-stöd för kontaktcenter med hög användarvänlighet och helt integrerat ärendestöd vilket var avgörande för kommunens val av system.

- Vi är mycket glada över att Upplands Väsby kommun har valt att satsa på Artvise som IT-stöd för deras kontaktcenter, säger Lars Ögren, VD på Artvise AB.

KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.