Artvise logo

2018-01-22

Alvesta kommun har valt Artvise e-Tjänst!

Artvise AB levererar e-tjänsteplattformen Artvise e-Tjänst till Alvesta kommun vilket kommer att göra det möjligt för Alvesta kommun att erbjuda ökad service direkt på webben.

Med e-tjänsteplattformen Artvise e-Tjänst, som finns hos en lång rad svenska kommuner, läggs grunden för att kunna erbjuda användbara och tillgängliga e-tjänster som bidrar till att realisera målet ”så enkelt som möjligt för så många som möjligt”. Startsträckan för att komma igång med e-tjänster blir kort med Artvise e-Tjänst tack vare en central katalog med över 200st e-tjänster som kan användas som mallar. - Inom offentlig sektor prioriterar man i allt högre grad, effektiva lösningar för digitalisering och effektiv e-förvaltning vilket är områden där våra programvaror är marknadsledande, säger Lars Ögren, VD på Artvise AB.

KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.