Artvise logo

2018-03-06

Karlskoga kommun har valt Artvise etjänsteplattform!

Karlskoga kommun inför Artvise e-tjänsteplattform för att kunna erbjuda en fullt utvecklad e-förvaltning där medborgare, kunder och brukare kan sköta merparten av sina ärenden genom enkla och säkrade e-tjänster direkt på webben.

Karlskoga kommun kan med Artvise e-tjänsteplattform lägga grunden för att kunna erbjuda användbara och tillgängliga e-tjänster som bidrar till att realisera målet ”så enkelt som möjligt för så många som möjligt”. Tack vare en central katalog med över 200st e-tjänster blir startsträckan för att komma igång väldigt kort med Artvise e-tjänsteplattform.
- Vi är mycket glada över att Karlskoga kommun har valt att satsa på Artvise som IT-stöd för deras e-tjänster, säger Lars Ögren, VD på Artvise AB.

KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.