Artvise logo

Komplett och kraftfull e-tjänsteplattform!

Komplett e-tjänsteplattform

De flesta organisationer har idag en ambition och strategi att digitalisera sin kundkommunikation. Dels för att sänka sina kostnader, stärka sitt varumärke, men också för att allt fler förväntar sig möjligheten till självservice. Ändå ser vi inte detta hända i någon större utsträckning. I en typisk organisation med hundratalet flöden, så är det oftast bara en handfull som är digitala. Som lösning på detta erbjuder vi Artvise e-Tjänst som är en komplett systemlösning som ger er möjlighet att enklare, snabbare och billigare skapa alla era e-tjänster och göra dom publika.

Skapa dina egna e-tjänster

Det kraftfulla administrations- och designverktyg gör det enkelt att bygga valfria e‑tjänster både för externa webbplatser, mobilportaler/appar och för interna intranät, med inställningsmöjligheter kan utseende och funktion snabbt styras direkt från verktyget och givetvis kan e-tjänsterna automatiskt visas med responsivt utseende.

Kom igång snabbt!

Tack vare att Artvise e-Tjänst levereras med färdigt ramverk för presentation och färdiga integrationer med verksamhets- och ärendehanteringssystem är det möjligt att skapa och publicera nya e-tjänster på några få minuter! Dessutom har man i plattformen tillgång till över 200 färdiga e-tjänster i en central e‑tjänstekatalog som kan användas som mallar att utgå ifrån vid skapande av egna e-tjänster.

Låt externa aktörer vara delaktiga!

För att stödja dialog med externa intressenter (medborgare, kunder, medarbetare, leverantörer, etc.) levereras Artvise e-Tjänst med färdig funktion för Medborgar- och kundportal där det är möjligt att låta inloggad användare hantera sin profil, följa sina e-tjänster/ärenden, hantera sparade e-tjänster och s.k.
Co-signing (multipla signatärer).

Checklista över funktioner

Alla funktioner du behöver i en e-tjänsteplattform

✔ Designverktyg

✔ Scriptfunktioner

✔ Central e-tjänstekatalog

✔ Stöd för mobila enheter

✔ Färdiga integrationer

✔ Betalväxel

✔ Medborgar- och kundportal

✔ e-legitimation

✔ Rapporter och statistik

✔ Handläggarstöd

✔ Flexibel design

✔ Kvittens

Senaste nytt

Artvise AB | Servicegatan 1 | 931 76 Skellefteå | Växel: 0910‑395 00

Artvise AB | S:t Eriksgatan 117 | 113 43 Stockholm | Växel: 0910‑395 00

Copyright @ Artvise AB, All Rights Reserved