Artvise logo

Emma Eklund

Projektledare

Emma kommer från en roll som kommunikatör och administratör/användare i Artvise Kundtjänst.
Med sin erfarenhet från verksamhetens behov, arbetsflöden och rutiner sitter hon på en bred kunskap och en extra djup förståelse för våra kunders vardag. Med lyhördhet för kunden och känsla för medborgarservice som kombineras med system och verksamhetskunskap är Emma en projektledare som kan gå på bredden genom hela projektet.
Här har vi en tjej som verkligen brinner för att lyssna in och känna av andras behov och sinnesstämning för att på bästa sätt kunna se så att alla i slutändan känner sig mer än nöjda.

Emma uppskattar lugn och harmoni, att få njuta av och andas in nuet.
Enligt Emma kan det aldrig bli för mycket kultur, det ska var musik i lurarna, läsas böcker, besökas museer och historiska platser. Emma gillar kontrasten mellan gammalt och nytt, historia möter populärkultur.
Hon har gröna fingrar och trivs med att påta i jorden och se hur sticklingarna växer…det finns alltid plats för en blomma till och varför inte en liten blomma till…
När Emma och kärleken flyttade upp från Gävle till Skellefteå valde hon att ansluta sig till Artvise. Vi är glada över den förstärkningen av team Artvise och över att Skellefteå växer.

KONTAKT

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.