Artvise logo

Tomas Hurtig

Utvecklingschef

Att leda förändrings och förbättringsarbetet är en röd tråd i Tomas roll som Utvecklingschef. Tomas är driven, affärsmässig och bra på att skapa och underhålla nätverk. Detta är egenskaper som kommer väl till pass i stora som små projekt.
Tomas är en rutinerad projektledare med gedigen erfarenhet av införande av verksamhetssystem inom offentlig sektor, myndigheter och statliga verk.
Det händer mycket kring Tomas som är lite av en allkonstnär. Det snurrar många lösa trådar från olika nystan som han i slutändan alltid knyter ihop rätt.

Tomas gillar att jobba med team och coacha. Att se människor växa och fyllas av energi är för honom en stark drivkraft i livet.
På fritiden spenderar Tomas så mycket tid som möjligt med familjen. Aktiviteter som fiske, utförsåkning, resor, musik, ishockey och fotboll står då på agendan.  Efter tre år som huvudtränare för sonens Hockeylag är det nu kollegorna som Tomas driver på och uppmuntrar till gemensamma skoj-träningar. På sommaren blir det fotboll och på vintern blir det Hockey.

KONTAKT

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.