Artvise logo

ARTVISE KUNDDAGAR 2020

Radisson Blu Arlandia Hotel, 21-22 April

PASSA PÅ ATT MEDVERKA OCH TRÄFFA 100-TALET KOLLEGOR I BRANSCHEN!

Vi erbjuder dig visning av de senaste nyheterna i våra system, erfarenhetsutbyten och att ta del av tips, trix och idéer. Du får också möjlighet att inspireras och lära av andra kunder och på så sätt hitta nya utvecklingsmöjligheter för just din organisation. Allt detta och mer därtill i en härlig miljö omgiven av andra glada systemanvändare.

VAD HÄNDER?

Tisdag den 21 april består av inspirerande föreläsningar om våra programvaror Artvise Kundtjänst, Artvise E-tjänst och Artvise Contact Center, samt eget spår för de trafikbolag som använder Artvise. Du presenteras för, och får lyssna till, några av Artvise partners och du får även en liten energikick under Jan Bylunds föredrag: ” Mamma ljuger”. Dagen avslutas under festliga former med trerätters middag och underhållning.

Onsdag den 22 april innehåller olika kundcase där du får ta del av hur andra arbetar i systemet. Målet är att ge dig inspiration, strategier och verktyg att ta med dig hem. Vi har i år lagt till ett pass för grupparbete igen. Du presenteras för och får lyssna till några av Artvise partners.

PRISER

Konferens 21–22/4 samt middag och underhållning kostar 2995kr/deltagare.

Priset är exkl moms och per deltagare. Bokningen är bindande, vid förhinder överlåt gärna din plats till en kollega.

VAR?

Radisson Blu Arlandia Hotel

NÄR?

21-22 April 2020

LOGI

Bokningslänk för boende på Radisson Blu Arlandia. Logi är inget som ingår i konferensen utan ni står för kostnaden själva. Länken är giltig mellan 1 februari till 19 mars.

Radisson Blu Arlandia Hotel bokningslänk Artvise 20 aprillänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt

Har du frågor gällande eventet eller anmälan? Kontakta Ulrika Öhlin via tel: 070-344 70 78 eller e-post: ulrika.ohlin@artvise.se

KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.