Artvise logo

2018-09-11

Artvise får order från Höganäs kommun gällande Artvise Kundtjänst!

Höganäs kommun har avropat Artvise Kundtjänst som systemstöd för kommunens servicecenter som öppnade i början av juli.

Syftet med Höganäs kommuns nystartade Servicecenter är att kunna erbjuda en väg in för medborgare, företagare, föreningar och besökare och samtidigt förenkla och förbättra kommunens service och tillgänglighet. För att kunna hantera och ansvara för information, vägledning, rådgivning, administrativ service, statusfrågor och handläggning av enklare myndighetsfrågor för alla kommunens verksamheter behövde Servicecenter i Höganäs kommun ett effektivt ärendestöd och valde därför Artvise Kundtjänst. - Vi är mycket glada över att Höganäs kommun har valt att satsa på Artvise som IT-stöd för deras ärendehantering, säger Lars Ögren, VD på Artvise AB.

KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.