Artvise logo

2018-09-18

Artvise Contact Center till Wecall!


Wecall är ett av Sveriges ledande callcenterbolag med kunder i Norden och delar av Europa har valt Artvise Contact Center som växel- och telefonlösning.

För att kunna fortsätta att leverera högklassiga tjänster till sina kunder har Wecall valt att införa Artvise Contact Center som systemlösning för bolagets handläggare och telefoniagenter. Med Artvise Contact Center får Wecall marknadens modernaste IT-stöd för kontaktcenter med hög användarvänlighet och ett helt integrerat unikt ärendestöd vilket var avgörande vid val av system.

- Vi är mycket glada över att ytterligare ett callcenterföretag har valt att satsa på Artvise som IT-stöd för deras kontaktcenter, säger Lars Ögren, VD på Artvise AB

KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.