Artvise logo

2020-03-12

Artvise Kunddagar 2020

Med anledning av den förvärrade situationen med Coronaviruset (covid-19) och den ökande smittspridningen har ledningen på Artvise idag fattat beslut om att skjuta upp årets kunddagar som planerades till den 21:a och 22:a april.

Med anledning av den förvärrade situationen med Coronaviruset (covid-19) och den ökande smittspridningen har ledningen på Artvise idag fattat beslut om att skjuta upp årets kunddagar som planerades till den 21:a och 22:a april. Vi kommer att följa den fortsatta utvecklingen och hoppas att vi snart kan återkomma med information om nya datum för våra uppskattade kunddagar

Med vänliga hälsningar,
Artvise AB

KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.