Ny Head of Sales

Vi är mycket glada att kunna välkomna Mauritz Wahlqvist som ny Head of Sales.
Mauritz har jobbat med offentlig sektor under många år och kommer närmast från Formpipe.


I rollen som Head of Sales på Artvise har Mauritz ett övergripande ansvar för sälj- och marknadsavdelningen. I sitt arbete kommer han genom sitt ledarskap aktivt att bidra till att vidareutveckla företaget och optimera verksamheten.

”Jag ser fram emot att nu bygga upp en sälj- och marknadsavdelningen och tillsammans med det gänget lyfta Artvise till nästa nivå.” säger Mauritz

“Vi är mycket glada över att välkomna Mauritz till Artvise. Vi befinner oss i en expansiv tillväxtfas och Mauritz har tillsammans med vårt sälj- och marknadsteam en spännande uppgift framför sig. Mauritz kunskaper och bakgrund av framgångsrikt ledarskap ligger precis rätt för att utveckla och växa vår organisation”, säger Lars Ögren, VD för Artvise AB.