OM OSS

Artvise -
en del av Confirma

Artvise -
en del av Confirma

Vi är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management). På Artvise har vi några av branschens bästa systemutvecklare, lösningsarkitekter, systemintegratörer och verksamhetsutvecklare.

Kundtjänst

Artvise utvecklar ledande mjukvara.

Vi på Artvise har ett brinnande intresse för mjukvara och ny teknik, men allra viktigast är våra kundrelationer! Vår kundbas är bred och omfattar såväl små som stora företag samt offentliga organisationer, med en sak gemensamt, de är alla informationsintensiva organisationer med höga krav på effektivitet, säkerhet och kvalitet. Även om vi verkar över hela landet, så har vi stark lokal anknytning där vi verkar.

Kundtjänst

Miljöarbete.

Jordens tillgångar är inte outtömliga. Förhoppningen är dock att människan ska kunna leva kvar på planeten jorden i en hälsosam och trevlig miljö som bjuder på möjligheter till ett humanitärt och innehållsrikt liv för en lång tid framöver.

Vi på Artvise strävar efter att vara ett miljövänligt företag där varje anställd gör sitt yttersta för att vi ska lyckas bidra till medvetenhet och engagemang för miljön. Vi arbetar aktivt för en positiv miljöpåverkan främst genom utnyttjande av resurser i form av energi, datautrustning och papper.

För att nå framgång i miljöarbetet är det viktigt hur
alla anställda agerar för att bidra till en långsiktig hållbar utveckling, därför säkerställer vi att samtliga medarbetare kontinuerligt informeras om vår miljöpolicy, våra rutiner och vårt miljöarbete.

Kvalitet framför allt.

För att säkerställa att vi har de bästa produkterna till våra kunder, arbetar vi ständigt med att förbättra vårt arbete. Kvalitet måste byggas in från början, följas upp och hela tiden förbättras. Vi försöker alltid hitta bättre lösningar och sätt att jobba vilket gör att vi kan hålla bästa kvalitet trots ett högt tempo.

Det är Artvise policy att enbart tillhandahålla produkter med rätt och jämn kvalitet. Produkterna ska ge kundvärde och överensstämma med kundens förväntningar, behov, avtalade specifikationer och gällande författningar.

Artvise ambition är dessutom att inom våra områden vara den bästa leverantören med produkter som överträffar våra kunders förväntningar avseende funktionalitet, användarvänlighet och kvalitet.

Vill du bli en del av vårt team?

Vi växer och söker nya medarbetare som vill vara på med vår utvecklingsresa. Skicka gärna en ansökan till oss genom att fylla i formuläret och bifoga ditt CV. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Bli en av oss

Några nöjda kunder

Lidköpings kommun

Lidköpings kommun har som mål att ligga i framkant när det gäller nya e-tjänster till sina kommunmedborgare. Och i samarbetet med Artvise kring Platina har man också kommit i kontakt med Artvise IT-stöd för e-tjänster, Artvise e-Tjänst, och det breda utbud av tjänster och moduler som finns där.

Vaggeryds kommun

Vaggeryd uppskattar att Artvise E-tjänst är väldigt flexibel och att man gör allt som man vill från scratch.

 

 

Nyheter