Artvise logo

Programvaror som effektiviserar era affärsprocesser

Artvise utvecklar effektiva och användarvänliga programvaror som effektiviserar och kvalitetssäkrar hantering av e-tjänster, ärenden, dokument och digitala processflöden.

Genom en kombination av en gedigen branscherfarenhet och teknisk spetskunskap erbjuder vi tjänster och programvaror som verkligen löser dina behov av optimal kundsupport, ärendehantering och uppföljning. Våra programvaror utvecklas ständigt efter våra kunders behov och vi introducerar kontinuerligt nyheter som stärker våra programvarors ledande position.

För att automatisera hela eller delar av olika typer av processer utan långa eller konsultintensiva projekt har Artvise en inbyggd processmotor som kan användas för att enkelt designa alla typer av processer i ett modernt och lättarbetat verktyg.

Modernt gränssnitt

Alla våra programvaror har skapats med målbilden att erbjuda rätt gränssnitt för respektive användare och roll vilket innebär situationsanpassade gränssnitt för bästa stöd och upplevelse för användare, givetvis stödjer även våra gränssnitt alla typer av enheter.

KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.