Artvise logo

Komplett och kraftfull e-tjänsteplattform!

Komplett E-tjänsteplattform

De flesta organisationer har idag en ambition och strategi att digitalisera sin kundkommunikation. Dels för att sänka sina kostnader, stärka sitt varumärke, men också för att allt fler förväntar sig möjligheten till självservice. Ändå ser vi inte detta hända i någon större utsträckning. I en typisk organisation med hundratalet flöden, så är det oftast bara en handfull som är digitala. Som lösning på detta erbjuder vi Artvise e-Tjänst som är en komplett systemlösning som ger er möjlighet att enklare, snabbare och billigare skapa alla era e-tjänster och göra dom publika.

Skapa dinaegna E-tjänster

Det kraftfulla administrations- och designverktyg gör det enkelt att bygga valfria e‑tjänster både för externa webbplatser, mobilportaler/appar och för interna intranät, med inställningsmöjligheter kan utseende och funktion snabbt styras direkt från verktyget och givetvis kan e-tjänsterna automatiskt visas med responsivt utseende.

Kom igång snabbt!

Tack vare att Artvise e-Tjänst levereras med färdigt ramverk för presentation och färdiga integrationer med verksamhets- och ärendehanteringssystem är det möjligt att skapa och publicera nya e-tjänster på några få minuter! Dessutom har man i plattformen tillgång till över 200 färdiga e-tjänster i en central e‑tjänstekatalog som kan användas som mallar att utgå ifrån vid skapande av egna e-tjänster.

Låt externa aktörer vara delaktiga!

För att stödja dialog med externa intressenter (medborgare, kunder, medarbetare, leverantörer, etc.) levereras Artvise e-Tjänst med färdig funktion för Medborgar- och kundportal där det är möjligt att låta inloggad användare hantera sin profil, följa sina e-tjänster/ärenden, hantera sparade e-tjänster och s.k.
Co-signing (multipla signatärer).

Cheklista över funktioner

Alla funktioner du behöver i en e-tjänsteplattform

✔ Designverktyg

✔ Scriptfunktioner

✔ Central e-tjänstekatalog

✔ Stöd för mobila enheter

✔ Färdiga integrationer

✔ Betalväxel

✔ Medborgar- och kundportal

✔ e-legitimation

✔ Rapporter och statistik

✔ Handläggarstöd

✔ Flexibel design

✔ Kvittens

KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.