Artvise AB lanserar nu version 1.4 av Artvise e-Tjänst!

Ingress...

Artvise AB lanserar nu version 1.4 av Artvise e-Tjänst! I den nya versionen av Artvise e-Tjänst återfinns massor med nya spännande funktioner och förbättringar vilket placerar systemet i topp bland e-tjänsteplattformar på marknaden.En viktig funktion är bland annat stöd för att presentera e-tjänster med s.k. responsiv design vilket innebär att systemet stödjer e-tjänster för mobila enheter något som blivit allt viktigare eftersom en allt större andel av dom som nyttjar e-tjänster använder den typen av enheter. Nu finns även en mycket uppskattad funktion som ger möjlighet att skapa "enkla e-tjänster" vilket innebär att man kan publicera e-tjänster som presenteras i ett enda steg, användare behöver alltså inte gå flera steg för att skicka in en e-tjänst. En hel del funktioner har tillkommit för att förbättra och underlätta administrationen av e-tjänster, t.ex. har förbättrade möjligheter att kopiera kontroller mellan flikar och mellan e-tjänster tillkommit.