REFERENSER

Våra kunder finns över hela landet, vi med!

Våra kunder finns över hela landet, vi med!

Våra kunder finns i hela Sverige, från Norrbotten i norr till Skåne i söder. Med huvudkontor i Skellefteå och säljkontor i Stockholm har vi nära till våra kunder och kommer gärna på besök till dig, ny som befintlig kund.

Goda kundrelationer är vår ledstjärna.

Tillsammans med våra kunder, stora som små, löser vi affärsutmaningar, hittar nya möjligheter och driver idéer framåt. Läs mer om hur vi har hjälpt våra kunder i våra case nedan, eller hör av dig om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig!

Kontakta oss

Några kunder

Kundcase

Lidköpings kommun

Lidköpings kommun har som mål att ligga i framkant när det gäller nya e-tjänster till sina kommunmedborgare. Och i samarbetet med Artvise kring Platina har man också kommit i kontakt med Artvise IT-stöd för e-tjänster, Artvise e-Tjänst, och det breda utbud av tjänster och moduler som finns där.

Vaggeryds kommun

Vaggeryd uppskattar att Artvise E-tjänst är väldigt flexibel och att man gör allt som man vill från scratch.

 

 

Halmstads kommun

Den absolut mest uppskattade funktionen i Artvise Kundtjänst är enligt Halmsdats kommun den smidiga uppföljningen av pågående ärenden.

 

 

Sollefteå kommun

Sollefteå ökar kraftigt i KKIK mätningen (kommunens kvalitet i korthet). Receptet bakom denna ökning är en väl fungerande organisation med kompetenta medarbetare som får stöd i kompletta systemlösningar. Stödsystemen omfattar allt från hänvisning och växel till kundtjänstsystem med ärendehantering.

Södertälje kommun

Artvise Kundtjänst, det primära systemet för Södertälje Kontaktcenter och navet i den interna kunskapsdelningen.Motala kommun

Motala ger tummen upp för Artvise E-tjänster
-Snabb implementation, bra support och kontaktperson samt bra pris.


Upplands Väsby kommun

Väsby Direkt är Upplands Väsby kommuns speciella kund-kontaktcenter, Varje dag kommer det in tusentals ärenden till Väsby Direkt. För att kunna ge snabbare service och ta hand om fler ärenden installerade man under våren 2014 Artvise Kundtjänst.

Vi hittar nya möjligheter, löser affärsutmaningar och driver ideér framåt!

Vad är din utmaning? Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig.

Mattias Pettersson
Säljare, Artvise