BLI PARTNER

Samarbeta med oss och bli en del i vårt partnerprogram!

Samarbeta med oss och bli en del i vårt partnerprogram!

Vi vill utveckla vårt bolag och våra lösningar tillsammans med våra partners. Då tror vi att det blir som bäst! Därför har vi skapat ett partnerprogram som är ett nätverk mellan oss och bolag som vi arbetar nära.

Våra partner

Kundtjänst

Utbildningar som stöttar dig i vår programvara.

Vi arbetar hårt för att uppfylla våra partners behov och tillhanda hålla de verktyg som behövs för att framgångsrikt sälja och arbeta med Artvise. Vi vill också vara trygga i vetskapen att våra partners kompetens motsvarar kundens förväntningar. För att du ska få och kunna bibehålla expertkompetens på Artvise erbjuder vi utbildningar och certifieringar för plattformen.

Kundtjänst
Kundtjänst
Kundtjänst

Så fungerar Artvise partnerportal.

Vi vill också vara trygga i vetskapen att våra partners kompetens motsvarar kundens förväntningar. För att du ska få och kunna bibehålla expertkompetens på Artvise erbjuder vi utbildningar och certifieringar för plattformen.

Vi hittar nya möjligheter, löser affärsutmaningar och driver ideér framåt!

Vad är din utmaning? Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig.

Mattias Pettersson
Säljare, Artvise

En guide till smartare ärendehantering och nöjdare hyresgäster

Förbättra din fastighetsförvaltning och höj hyresgästnöjdheten med vår omfattande guide till effektiv ärendehantering. Lär dig värdefulla strategier för att optimera ditt arbete och förbättra relationerna med hyresgästerna.

Nyheter