Artvise Awards - plakett för flitig användning!

Ingress...

Artvise Awards - plakett för flitig användning! Artvise har tilldelar utmärkelse för flitig användning av kundärendehanteringssystemet Artvise Kundtjänst. Under våren har användandet av Artvise Kundtjänst ökat kraftigt och för att visa vår uppskattning över att vår systemlösning verkligen används har Artvise tagit fram ett antal designade Artvise-plaketter som skickas kundorganisationer när deras registrerade ärendemängd överstiger fastställda gränsvärden. Följande utmärkelser har hittills tilldelats kundorganisationer: Västtrafik AB: Guld-nivå Falkenbergs kommun: Brons-nivå Upplands-Väsby kommun: Brons-nivå Södertälje kommun: Brons-nivå Halmstads kommun: Brons-nivå - Vi är mycket glada och stolta över att våra systemlösningar verkligen kommer till användning hos våra kunder och kommer att fortsätta att vara lyhörda för att möta kundbehov, säger Lars Ögren, VD på Artvise AB.