Artvise logo

2019-04-09

Artvise får order från Länstrafiken i Norrbotten gällande Artvise Kundtjänst!

Länstrafiken i Norrbotten har tecknat avtal med Artvise avseende Artvise kundtjänst för att effektivisera och kvalitetssäkra sin ärendehantering.

Varje år reser ca 2,5 miljoner resenärer med Länstrafiken i Norrbotten och för att ge bästa möjliga service har Länstrafiken i Norrbotten valt Artvise Kundtjänst som systemstöd för att hantera alla typer av kundärenden. Länstrafiken i Norrbotten önskade ett standardsystem som skulle vara användarvänligt och effektivisera användarnas dagliga handläggning samt innebära förbättrad service och tillgänglighet för kunder.

- Vi är mycket glada över att ytterligare ett trafikbolag med kundfokus valt att satsa på Artvise som IT-stöd för deras ärendehantering, säger Lars Ögren, VD på Artvise AB.

KONTAKT

0910 - 395 00

Info@artvise.se

Salj@artvise.se

Partner@artvise.se

Servicegatan 1, Skellefteå

Råsundavägen 15, Stockholm

Ystadvägen 17, Malmö

OM ARTVISE

Artvise är ett svenskt programvarubolag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM (Enterprise Content Management) och som tillsammans med sina kunder utvecklar och genomför verksamhetsförbättringar med modern informationsteknik.