Vi rekryterar

Vi behöver stärka upp vår säljorganisation, just nu söker vi tre nya personer till vårt kontor i Stockholm.

Det är mycket som händer på Artvise just nu, därför behöver vi bland annat stärka upp vår säljorganisation. Vi söker just nu en engagerad och resultatorienterad säljare som brinner för att utöka vårt verksamhetsområde inom privat sektor, och en driven nykundssäljare för att marknadsföra och sälja vårt Kundtjänstsystem till offentlig sektor. Vi behöver även stärka upp med en entusiastisk Customer Success Manager som kommer att vara ansvarig för att säkerställa framgångsrik användning av våra ärendehanterings- och telefoniintegrationslösningar hos våra kunder inom kundtjänst.

Mer om tjänsterna och ansökan hittar du här:
Customer Success Manager -
Lediga tjänster - Addilon Länk till annan webbplats.
Nykundssäljare inom offentlig sektor -
Lediga tjänster - Addilon Länk till annan webbplats.
Säljare inom privat sektor -
Lediga tjänster - Addilon Länk till annan webbplats.