Artvise Besökssystem

Att hålla ordning på vem som är på besök på ett företag eller byggnad är praktiskt på många sätt, och kanske särskilt vid händelse av till exempel brand eller annan fara. En självregistrering där besökaren registrerar sig själv kan vara ett enkelt och smidigt sätt att effektivisera besöken till din organisation.

Med en webbaserad självregistrering kan besökaren enkelt registrera sig själv vid ett besök. Det går att göra via en besökskiosk och på så sätt frigöra tid från receptionen.
Besökaren fyller i de fält som efterfrågas på skärmen, till exempel namn, telefonnummer, företag och registreringsnummer på bilen om den står på en besöksparkering.

Är besöket förhandsregistrerat av besöksmottagaren eller av besökaren själv, så är uppgifterna redan förifyllda, vilket gör det smidigare för besökaren. Det går att styra om en besöksbricka ska skrivas ut direkt, samt om den ska innehålla ytterligare information, exempelvis kod till trådlöst närverk. Besöksmottagaren notifieras via sms eller e-post när besökaren registrerat besöket.

Enkel administration av besökssystemet
Det är både enkelt och smidigt att administrera besökssystemet. Administratören sätter upp färdiga mallar för besöksvyn vid registrering, där det även finns stöd för att välja språk. Systemet erbjuder standardmallar att använda sig av, men administratören kan även själv anpassa sina egna mallar.

Systemets stöd för att skapa en kölista innebär att besökaren kan få en lapp med könummer. Genom systemets dashboard visas könumret på skärm samt information vilken kassa besökaren hänvisas till.

Receptionspersonal kan också registrera besökaren, vilket gör det enkelt när flera besökare ska besöka samma person.
Sist men inte minst är det enkelt att skriva ut utrymningslistor och parkeringslistor till parkeringsvakten.

Kundnytta
Med unik koppling mellan besökssystemet och Artvise ärendehantering får du även bättre kontroll över besöken eftersom det går att få ut statistik från systemet. Det ger beslutsunderlag för hur du kan utveckla och effektivisera din verksamhet.

Boka demo Länk till annan webbplats.

Har du frågor är du välkomna att kontakta vår support: support@artvise.se
Tel: 0910-395 00
www.artvise.se